+31 (0)6 13 98 88 80 info@bureaupodcast.nl

wat wij doen

de mogelijkheden

Podcast strategie, podcast studio in Amersfoort, podcast opnemen op locatie, ervaren podcasthosts, podcastpromotie… lees hier wat wij allemaal doen.

 

podcast van a-z

Podcast strategie

Wat en wie wil je bereiken met een podcast en hoe zorg je dat je je doelen behaalt? Bureau Podcast helpt je met een slimme strategie voor je podcast of podcastserie. We helpen je met het bepalen van je doel(en), de inhoud van je podcast, het selecteren van de juiste interviewer, we begeleiden de opnamen en maken een unieke vormgeving voor je podcast of podcastserie, alles binnen je budget. Zodat je straks het maximale uit je podcast haalt, wat je doelen ook zijn.

f

Podcast opname en montage

Perfecte geluidskwaliteit

Opname en montage van je podcast of podcastserie in perfecte geluidskwaliteit. Dat kan in onze professionele opnamestudio in Amersfoort met de laatste technische snufjes en mogelijkheden. Wil je liever een podcast op locatie opnemen? Dat kan met onze mobiele opnamestudio, op een locatie van jouw keuze.

Mobiele opnamestudio

Onze mobiele opnamestudio kan overal mee naartoe zodat je je podcast kunt opnemen waar je maar wil. Bijvoorbeeld in de Bureau Podcast Yurt midden in de bossen bij Amersfoort, of in onze hippie camperbus. Maar met de mobiele studio is iedere locatie mogelijk, dus ook jouw kantoor of een andere bijzondere plek, als er maar stroom is…

Podcast hosting

Wie gaat je podcast presenteren?

Kies je favoriete host in de hostgalerij; man, vrouw, jong, oud, BNer of (nog) niet. Ieder met een eigen achtergrond en specialisatie zodat we samen het allerbeste uit je podcast kunnen halen. Aan jou de keus! We zijn voortdurend in gesprek met interviewers zodat de keuze straks nog ruimer wordt. Heb je zelf een interviewer op het oog voor je podcast maar staat hij of zij niet in onze galerij? Laat het ons weten, dan gaan we het regelen.

Podcast jingle

Je podcast een eigen geluid

Op zoek naar een eigen geluid voor je podcast? Kies uit onze portfolio met duizenden jingles of laat ons een  unieke jingle op maat maken. Wil je jouw podcast een eigen touch geven, kies dan voor een jingle en een logo. We hebben een keur aan jingles tunes. En als je echt een eigen geluid wilt, dan kunnen we een jingle speciaal voor jou componeren. En ook een logo kunnen we specifiek voor jou maken.

Video opnamen

Je podcast in beeld

Wil je graag je podcastopname in beeld? Wij regelen opname apparatuur in- of exclusief professionele cameracrew. Maar we regelen ook goedkopere oplossingen voor je, bijvoorbeeld opnamen met een kleinere handcamera of telefoon.

Podcast promotie

Je doelgroep bereiken

Als je podcast klaar is wil je natuurlijk dat’ie zichtbaar is en de juiste doelgroep bereikt. Wij helpen je met de promotie van je podcast; we zorgen dat zoveel mogelijk relevante podcast platforms jouw podcast opnemen en helpen je met SEO (Search Engine Optimization) zodat zoekmachines je podcast kunnen vinden en zo hoog mogelijk weergeven in zoekresultaten en op relevante plekken.

wat kost een

Podcast

Een podcast is hét middel om klanten te informeren over je bedrijf, producten of diensten, belangrijk nieuws te delen of je doelgroep op te leiden. Op zichzelf, maar ook als onderdeel van je marketingmix. Bereken direct wat het kost!