+31 (0)6 13 98 88 80 info@bureaupodcast.nl

 ALLE AFLEVERINGEN

Onze podcasts

Antroposofie | De vrije school

De Vrije school, wat is dat?

Marzièh gaat in gesprek met juf Ingrid die haar hele leven op de Vrije School in Amersfoort heeft lesgegeven. Er zijn veel vooroordelen over de Vrije school. Maar wat is het nu precies? 

Dit is een productie van Bureau Podcast. 

Syngenta | Podcast serie voor hun klant de telers

Voor Syngenta maakt Bureau Podcast een serie voor hun klanten, de telers. Telers hebben vaak vragen als waarom duurt het registratieproces zo lang? Of waarom zou ik zaad nemen met een zaaizaadbehandeling? 

In de podcast gaan we in op vragen die leven bij de klant. Syngenta heeft er bewust voor gekozen dan wij, Bureau Podcast, de host zijn. Als wij namelijk deze soms lastige materie begrijpen, dan zal de klant het ook kunnen volgen. En dat werkt!

In onderstaande podcast, gaat host Ernst Acherman van Bureau Podcast, in gesprek met Rene Huijsmans van Syngenta over het belang van een zaaizaadbehandeling. 

Worldmeetings.com | Podcast serie Zakelijk Ontmoeten

Voor onze klant Worldmeetings.com maken wij een serie, over zakelijk ontmoeten in een nieuwe wereld. Founder Bob Pieterson van Worldmeetings.com spreekt met gasten uit de branche.

Wij hebben als Bureau Podcast met Worldmeetings.com gesproken over de strategie van het inzetten van podcasts. Aangezien Bob de gasten kent uit zijn netwerk, was het voor hem duidelijk dat hij zelf de host wilde zijn in de podcasts. En dat kan! 

In deze aflevering is Trendwatcher en futurist Tony Bosma te gast bij Bob, die vertelt over de hypes and trends in de meeting wereld. Wat is het verschil tussen een hype en een trend en moet je ze volgen? Tony Bosma legt uit.

Bureau Podcast · Worldmeetings.com alle afleveringen

Bedwantsen…

Jakkes, bedwantsen reizen gewoon met je mee en kunnen overal zitten; in hotels maar ook in het openbaar vervoer… Hoe erg is het eigenlijk en wat kunnen we doen om ze te voorkomen? Ernst Acherman in gesprek over beestjes, mythen en spuitbussen.

WAT KOST EEN

Podcast

Om je klanten te informeren, je producten of diensten te presenteren, een nieuwspodcast te maken, je bedrijf voor te stellen of je doelgroep op te leiden. Bereken direct de kosten voor jouw podcast!