+31 (0)6 13 98 88 80 info@bureaupodcast.nl

NIEUWS

Podcast hosts gezocht
24 juni 2024

We zijn op zoek naar nieuwe gezichten (maar vooral stemmen) voor onze podcasts. Ben je nieuwsgierig, kun je goed luisteren en heb je een prettige stem? Dan horen we graag van je! Onze podcast hosts hebben vaak hun eigen specialisaties bijvoorbeeld het bedrijfsleven, media, sport of retail zodat klanten altijd met een kundige gesprekspartner aan tafel zitten. We horen dan ook heel graag wat jouw specialisatie is. Stuur ons een mailtje met je gegevens en, als je dat hebt, een geluidsopname van je stem. Wij nemen dan snel contact met je op voor het eventueel inplannen van een demo!

Wil je een podcast maken?

Vraag een offerte aan

Wil je podcast host worden?

Meld je aan!

Luister onze podcasts ook via:

Spotify | Soundcloud

Meer nieuws…

Nieuwe site

Onze nieuwe site is online! En daar zijn we supertrots op. Je kunt nu heel gemakkelijk uitrekenen wat je podcast ongeveer zal kosten, bladeren door onze Host Gallery of direct een offerte opvragen.

LEES MEER

Je podcast opnemen in de yurt

We hebben er even naar gezocht én gevonden; onze eigen yurt voor de opnamen van podcasts. Midden in de bossen bij Amersfoort met een heerlijke houtkachel dus ook fijn in de winter. Voor mooie gesprekken bij een knapperend...

LEES MEER

Heb je een vraag?

Stuur ons een berichtje